Gastvrij & Gezellig...

Hotel Martenshoek

Hotel Martenshoek is gelegen aan de rand van het centrum van Hoogezand en biedt al vele jaren onderdak en ontspanning aan bezoekers uit alle delen van de wereld.

Het hotel is van oudsher een echt familiebedrijf waar gastvrijheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Het is niets voor niets dat Hotel Martenshoek met een 8,5 wordt beoordeelt op Booking.com.


Zakelijke klanten

Het hotel is vooral in trek bij bezoekers, die uit zakelijke overwegingen voor korte of lange termijn in Hoogezand en omgeving verblijven. De comfortabele kamers zorgen voor een uitstekende nachtrust. Uiteraard beschikt Hotel Martenshoek over wifi, wat door de gasten is te gebruiken.

 

Restaurant en snackbar 't Eethoukje

Het restaurant en de aangrenzende snackbar 't Eethoukje trekken daarnaast ook veel bezoekers uit Hoogezand en omgeving. Snackbar 't Eethoukje zorgt al jaren voor de lekkerste snacks, die steeds meer ook uit eigen keuken komen. Regelmatig heeft snackbar 't Eethoukje bijzondere aanbiedingen. Hou daarvoor de Facebook pagina van Hotel Martenshoek in de gaten.


Catering

Catering wordt ook verzorgd door Hotel Martenshoek. Het unieke concept is voor de zakelijke markt.  Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Telefonisch via 0598-393466 of email info@hotelmartenshoek.com. Uiteraard kunt u ook het contactformulier op deze website invullen.


 

 

 

 


 


 

E-mailen
Bellen